februar 2012

Foto; Kos med geitekilling

Tok masse bilder i helgen :) Her et eg har redigert

Foto; påfugl

Nydelige fugler! Tok dette bildet på Ekeberg Husdyrpark i går.

Foto; Dyr på gården

I går var vi på Ekeberg Husdyrpark og kikket på dyrene, koselig :)Her noen bilder! Nydelig påfugl! En liten geitekilling som ville ha kos!

Foto; Vinter på fjellet

Har ikke vært ute og tatt bilder i det siste, men her er et fra i fjor vinter.Tatt i nydelig vintersol på Fløyfjellet :)Ønsker alle en flott fredag!

Fastelavensboller uten mel og sukker (lavkarbo)

I morgen er det fastelaven, og eg elsker kremboller!!Eg baker uten mel og sukker, og har tenkt å bruke samme oppskrift som eg brukte i fjor.De bollene ble kjempegode! Her kommer oppskriften, om no...

Foto; Kattene i solen

Kjempedeilig sol i dag! Her er Zimba som står og ser ut altan-døren ..Og her er Kiara ute på altanen Nydelige kattene mine <3 Ønsker alle en fin fredag!

Papegøye i treet

Og høyt i toppen...

Lenge siden sist, nå er det i gang igjen :)

Så ble det plutselig en lang bloggpause.Fant ikke igjen overføreren fra kamera til pc i julen,så fikk ikke overført bilder :S Men nå ble bloggpausen lenger enn eg hadde tenkt, så nå er det i gang ...
fotoogdesign

fotoogdesign

2, Bergen

Eg har en veldig stor interesse for foto! Tar mye bilder. Elsker photoshop, så redigerer en del. Koser meg med det. Driver med web-design. Har også utdannelse innen tegning, form og farge. Ellers er eg vegetarianer, og elsker dyr. Er alenemor med en datter og to katter.

Kategorier

Arkiv

hits