april 2010

Heisann!

Eg har fått redigert et bilde i dag også, her kommer det!Sommer og sol.. Ja var et fra arkivet dette :)Fin mandagskveld til dere alle! :)

Ørn

Her har eg kommet helt nært inn på ørnen, vart faktisk bitt i fingeren til slutt.Være mer forsiktig en annen gang ;-)Tok bildet for en tid tilbake, men redigert det i dag !

Kiara

I dag har eg redigert masse bilder!Her kommer et av søte Kiara,som sitter i en gammel nordlandsbåt.Har lagt sepia over bildet, men beholdt fargen på øynene :)

Redigert foto

Redigert en del, gjort om til sepia og lagt på en effekt.Trøst, har eg kalt dette bildet for.

Endelig helg!

Ute øser regnet ned, og eg er alene hjemme i helgen.Har tenkt å bruke masse tid på å kose meg med pc.Har så utrolig masse bilder i arkivet mitt, som eg ikke har fått gjort noe med.Skal lete frem en...

Svane

Foto av en svane :)Redigert bildet i dag.Bildet erknipset i en dyrepark i Frankfurt.

Redigert et foto fra arkivet

Idag har eg redigert et foto fra arkivet.Sommer og sol.. Ikke lenge til det nå da :)Har gjort fargene om til sepia, og lagt effekt på.Barna og båten

Redigert foto

Her har eg redigert et bilde som eg harknipset på et gammelt handelsted i nordnorge!Synes resultatet vart ganske stilig! :)

Redigert foto

Har redigert et foto i dag, som eg tok før jul.Her kommer det:Tankefull jente med kattGjorde fargene om til sepia, men beholdt de blå øynene til Pus.Til slutt la eg på en effekt som eg synes passet...

De gamle gode telefonkioskene

Eg liker så godt de gamle telefonkioskene.Bruker de ikke selvlenger da, men...Stilige å se på :-)Her har eg fotografert en av de, og deretter redigert!

Duepar

Var i parken og knipset litt i helgen! :-)Her kommer foto av et duepar som nyter vårsolen!

Vakre duer

Var i parken og knipset litt i går, helt herlig vær!Her kommer et due-foto :-)

Redigert et bilde fra arkivet :-)

Heisann! Ikke fått gjort så mye med foto siste tiden, prøve ta det igjen!Vært uten photoshop en stund :-( Men nå har eg fått installert det igjen :-)Her er et bilde eg hadde i arkivet mitt, som eg ...
fotoogdesign

fotoogdesign

1, Bergen

Eg har en veldig stor interesse for foto! Tar mye bilder. Elsker photoshop, så redigerer en del. Koser meg med det. Driver med web-design. Har også utdannelse innen tegning, form og farge. Ellers er eg vegetarianer, og elsker dyr. Er alenemor med en datter og to katter.

Kategorier

Arkiv

hits