september 2011

Foto; Oscarsborg festning

Nok et bilde fra i sommer!Nesten ikke tatt noen bilder etter sommerferien, men bare regn og dårlig vær her likevel ;) Håper på bedre tider! Men her altså et bilde av flotte Oscarsborg festning!

Foto; søte Kiara

Et bilde eg tok i sommer! Artig uttrykk på søte Kiara her :) iara

Foto; Kjempesøt hund, kunne den bare løpe...

Har tatt bildet på Holmenkollen :)

Foto; Stillhet

Fredelig stemning her, bildet er tatt i august :)

foto; nærportrett av gås

God morgen! Våknet kl 3 i natt og fikk ikke sove, så allerede vært oppe og ryddet kjøkkenet, fått i meg kaffe og redigert litt bilder.. Her et nærportrett av gås ;) Ønsker alle en fin tirsdag!

Foto; fornøyd gås!

Heisann! Har hatt besøk hele helgen, så ikke fått tid å gå inn på bloggen.. Men har hatt en kjempekoselig helg og håper dere også har hatt det! :) :) Her kommer et bilde eg tok i sommer, en fornøy...

Redigert foto før og etter

Ikke heldig med lyset her, men likte motivet!Under kan dere se samme bildet etter redigering :) Her har eg fått frem et uttrykk eg er fornøyd med :)

Foto; regnværsportrett

Tok bildet en regnfull dag på ferie i Oslo..Redigert i photoshop cs5 :)

Foto; Oscarsborg festning

Her har eg redigert et bilde eg tok i sommer, av Oscarsborg festning!En fin fredag til dere alle! :)

Foto; Gjengen under broen

Sjekk ut denne kule gjengen! Skal tro om det er de som står for taggingen under broen? ;)Bildet er redigert i photoshop cs5 :)
fotoogdesign

fotoogdesign

1, Bergen

Eg har en veldig stor interesse for foto! Tar mye bilder. Elsker photoshop, så redigerer en del. Koser meg med det. Driver med web-design. Har også utdannelse innen tegning, form og farge. Ellers er eg vegetarianer, og elsker dyr. Er alenemor med en datter og to katter.

Kategorier

Arkiv

hits